На Київщині розслідують смертельну ДТП: що відомо (ФОТО)

Про аварію розповіли в поліції

У Київській області розслідують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, смертельна ДТП трапилась у Броварському районі Київської області, у п’ятницю, 16 вересня, близько третьої години ночі під час дії комендантської години.

"На автодорозі Березань — Баришівка трапилась аварія. За попередніми даними 40-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався із керуванням. В результаті чого автівка злетіла в кювет та зіткнулася із деревом", — заявили в поліції Київської області.

Внаслідок ДТП водій автівки отримав несумісні із життям травми. За фактом аварії зі смертельним наслідком розпочали досудове розслідування. Інші подробиці дорожньо-транспортної пригоди в поліції не повідомляють.

Окрім того, у Києві з’ясовують обставини аварії, в якій постраждали двоє пішоходів. ДТП трапилась у Солом’янському районі столиці. На проспекті Любомира Гузара водійка автомобіля Lexus врізалась в автомобіль Toyota. Внаслідок аварії автівка жінки виїхала за межі проїжджої частини та наїхала на двох перехожих. Постраждали жінка та чоловік. Із численними травмами потерпілих медики забрали до лікарні.

Нагадаємо, поліція Києва показала момент однієї з ДТП у Солом’янському районі столиці. Аварія сталася на перехресті вулиць Василя Липківського та Кудряшова та потрапила на камери відеоспостереження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва водій тягача врізався в трубопровід. Патрульні зазначили, що чоловік проігнорував дорожній знак. На місці ДТП з’ясувалося, що керманич не має дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу. Фото та подробиці аварії — за посиланням.

Читайте також, як у Києві винуватець ДТП підставив п’яну подругу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися