На Київщині знову буде чутно вибухи: що відомо

В яких районах мешканців закликали не панікувати

На Київщині тривають планові роботи з розмінування територій, через що у кількох районах буде чутно вибухи. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 24 жовтня, заплановані заходи зі знищення вибухонебезпечних предметів у декількох районах області", — йдеться в повідомленні.

Вибухи можуть чути у Бучанському районі Київської області з 10:30 до 15:00. Також про звуки вибухів через розмінування попередили мешканців Вишгородського району. Тут триватиме знищення боєприпасів та снарядів з 14:00 до 17:00.

"Просимо жителів області зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки. Під час тривоги – перебувати в укриттях та довіряти виключно офіційним джерелам інформації", — закликали у Київській обласній військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварській районній військовій адміністрації призначили нового очільника. Під час оперативної наради посадовця представив мер Броварів Ігор Сапожко. Тимчасово виконуючим обов’язки голови Броварської районної військової адміністрації призначили Володимира Майбоженка. На цій посаді він змінив Павла Проскочила, якого впіймали на хабарі.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області з'ясовують обставини ДТП за участі вантажного автомобілю та легковика. Аварія сталася неподалік населеного пункту Медвин. Автопригода трапилась за участі легковика Mitsubishi та вантажного автомобіля Iveco.

В Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Читайте також, як на Київщині дістали з водойми уламки збитої ракети.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6517


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися