Через пожежу у багатоповерхівці в Києві довелося евакуювати людей (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві під час пожежі в житловому будинку евакуювали одинадцять мешканців. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у Шевченківському районі Києва. Загорілося підвальне приміщення дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Багговутівській, 12. Внаслідок пожежі виникло сильне задимлення.

Рятувальники перевірили квартири. В одному із помешкань на першому поверсі знайшли виявили жінку похилого віку, яка за станом здоров’я самостійно не могла евакуюватися. Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві винесли пенсіонерку з задимленого будинку. Потерпілу з ознаками легкого ступеня отруєння продуктами горіння передали медикам для госпіталізації.

З житлового будинку під час пожежі вивели на безпечну відстань одинадцять людей. Вогонь вдалося загасити менш ніж за годину. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, у Білоцерківському районі Київської області з'ясовують обставини ДТП за участі вантажного автомобілю та легковика. Аварія сталася неподалік населеного пункту Медвин. Автопригода трапилась за участі легковика Mitsubishi та вантажного автомобіля Iveco.

Нагадаємо, в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Читайте також, як на Київщині дістали з водойми уламки збитої ракети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися