Під Києвом дворічний малюк випав з квартири на третьому поверсі

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли в поліції

У Вишгороді дворічний малюк випав з квартири на третьому поверсі. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Дворічний хлопчик сперся на москіту сітку і вилетів з третього поверху, поки мати займалась хатніми справами. Інцидент трапився у Вишгороді. На щастя, малюк відбувся лише забоями та саднами", — повідомив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області закликав батьків не залишати дітей без нагляду.

"Вкотре звертають до батьків, не залишайте малолітніх дітей без нагляду. Пам’ятайте — ви несете відповідальність за життя і безпеку своїх синів та доньок", — наголосив правоохоронець.

Нагадаємо, у Києві оприлюднили структуру нового навчального року та рекомендували графік шкільних канікул. У столиці освітній процес у новому навчальному році розпочався 1 вересня і триватиме до 30 червня 2023 року. В разі змін безпекової ситуації в мерії розглядають перенесення осінніх канікул на лютий 2023 року. За графіком, у Києві осінні шкільні канікули мають розпочатися з 31 жовтня та триватимуть до 6 листопада. Директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян дала рекомендації батькам, які зібрати для школярів речі у безпековий рюкзак

Читайте також, як в Бучі представили проект фабрики-кухні. Його профінансує син відомого інвестора з США, бізнесмен і філантроп Говард Баффет. 

Дивіться також відео, як у школах Київської області триває облаштування укриттів.

Читайте также