У Київській області чути вибухи: що треба знати

Пояснення надали у військовій адміністрації

У Київській області проводять планові знищення ворожих снарядів та боєприпасів. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"У Вишгородському районі заплановано знищення вибухонебезпечних предметів. Роботи пройдуть сьогодні, 18 листопада, з 14:00 до 17:00. Через це жителі району та найближчих громад можуть чути звуки вибухів", — попередили в Київській ОВА.

Окрім того, сьогодні з 11:00 до 14:00 у Бучанському районі сапери знищують вибухонебезпечні предмети. У зв'язку з цим мешканці деяких громад можуть чути звуки вибухів. 

Напередодні над Києвом під час повітряної тривоги сили Протиповітряної оборони України знищили чотири ракети російських окупантів та п’ять ворожих ударних безпілотників-камікадзе. Інших подробиць чергового ракетного нападу російських окупантів у відомстві не надали. Раніше було відомо, що над Київським водосховищем збили два безпілотники "Шахеди" та про знищення двох крилатих ракет.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 листопада російські окупанти завдали ракетний удар по об'єкту критичної інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки поранено троє людей. У Києві та Київській області під час потужної ракетної атаки вводили екстрені відключення світлаКиян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Нагадаємо, 15 листопада внаслідок ракетного обстрілу Києва загинула літня жінка, ще одна людина постраждала. Через ракетний обстріл Києва в столиці призупиняли роботу червоної гілки метро. Після ракетних ударів по Києву і тривалої повітряної тривоги метро відновило рух в звичайному режимі. Загалом по Києву російські окупанти випустили 21 ракету, з яких 18 знищили сили Протиповітряної оборони. 

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото, як 15 листопада у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Читайте також, що під час обстрілів Київської області діти знайшли збиту ракету та несли її до школи.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6939


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися