Під Броварами чоловік облив себе бензином і підпалив (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Броварському районі Київської області мешканець одного з селищ облив себе бензином і підпалив. Про спробу суїциду розповів керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, надзвичайна подія трапилась сьогодні, 5 березня. У селищі Красилівка 60-річний житель намагався скоїти суїцид.

"На очах дружини вилив на себе пальне і запалив сірник. Поліцейські та рятувальники допомогли транспортувати потерпілого до швидкої. З тяжкими опіками чоловіка госпіталізували", — розповів Нєбитов.

Очільник поліції Київської області додав, що зараз правоохоронці з’ясовують обставини інциденту.

"Закликаю громадян бути уважними до своїх рідних. В разі критичних ситуацій, загрози життю чи здоров’ю одразу повідомляйте до поліції", — закликав Нєбитов.

В поліції Київської області оприлюднили відео з місця надзвичайної події. 

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталася смертельна ДТП. Поблизу станції метро "Оболонь" вщент розбилися три автомобілі. Аварію на перехресті Оболонського проспекту та Героїв полку "Азов" спровокував водій автомобіля "Тесла", який летів на червоне світло світлофора та протаранив два автомобілі — Audi та Toyota. Внаслідок ДТП загинув 22-річний поліцейський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області арештували водія через ДТП, в якій загинув 17-річний підліток. Смертельна аварія сталася у Вишгородському районі. Слідство встановило, що 19-річний водій керував автомобілем "ВАЗ 2107", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. На дорозі між селами Блідча та Леонівка він не впорався з керуванням і виїхав в кювет. Автомобіль врізався в дерево та перекинувся. Внаслідок ДТП від отриманих травм помер на місті 17-річний пасажир. Інші чотири пасажири, серед яких восьмирічна дитина, отримали травми та доставлені до лікарні.

Читайте також, як на трасі Київ — Харків дуже п’яний водій дивом не потрапив в ДТП.

Читайте также