Під Києвом сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

В Обухівському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася в селищі міського типу Козин. В аварії загинув мопедист.

"За попередньою інформацією, 31-річний водій автомобіля Skoda під час маневру обгону здійснив зіткнення з мототранспортом Honda. В результаті ДТП, загинув кермувальник Honda", — повідомили в Національній поліції України у Київській області.

На місці ДТП працювали співробітники Обухівського управління поліції Київщини та слідчі. Поліцейські оприлюднили фото з місця смертельної аварії.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області врятували п’яного чоловіка, який ледь не згорів живцем. Надзвичайна подія сталася в лісі поблизу Бородянки. Нетверезий 41-річний місцевий житель випалював з кабелів кольоровий метал. Під час цього процесу чоловік заснув, а вогонь перекинувся на траву та завдав йому значних опіків. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва сталася масштабна пожежа в недобудові. Вночі горіла двоповерхова недобудована будівля на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка. Через пожежу частково обвалився дах. Рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню на поряд розташовану адміністративну будівлю. Пожежу на площі 130 квадратних метрів загасили лише за дві години.

Читайте також, що у Києві сталися масштабні пожежі в гаражах, де попередили вибухи.

Читайте также