У Києві частина одного з районів залишилась без світла

Енергетики розповіли про аварійну ситуацію в столиці

У Києві через аварію частина мешканців Голосіївського району столиці залишилась без електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "ДТЕК".

За даними енергетичного підприємства, у Києві аварійно відключилось обладнання ДТЕК Київські електромережі, що живить частину жителів Голосіївського району столиці.

"Без електропостачання тимчасово залишилися 46 багатоповерхівок, 70 приватних будинків та 35 установ. Наразі фахівці заживлюють клієнтів за резервними джерелами живлення", — йдеться в повідомленні компанії "ДТЕК".

Енергетики запевнили, що роблять все необхідне, щоб якомога швидше повернути світло споживачам. В "ДТЕК" пообіцяли оперативно інформувати про ліквідацію аварійної ситуації та відновлення електропостачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської. Зараз на цій ділянці тривають підготовчі роботи. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. Підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" має виконати усі роботи до кінця 2025 року. Основний проїзд новою естакадою планують відкрити до кінця цього року.

Нагадаємо, у травні в столичному водоканалі пояснили, чому у Києві спостерігалось підвищення забарвленості питної води. У підприємстві заявили, що це зумовлено надзвичайно високою забрудненістю річок Дніпра та Десни. Водночас, у "Київводоканалі" наголосили, що при цьому показники забарвленості, каламутності та загального заліза залишалися в межах норми. З початку червня у "Київводоканалі" вже двічі спростували фейк про спалах холери у Києві через холерну паличку у воді

Читайте також, де та чому у Київській області стало небезпечно купатися.

Джерело: https://t.me/dtek_ua/600


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися