На Київщині сталася масштабна пожежа (ФОТО, ВІДЕО)

Вщент згорів величезний склад шин

У Фастівському районі Київської області сталася масштабна пожежа у величезному складському приміщенні. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, у селищі міського типу Бишів напередодні ввечері загорівся склад шин, розташований по вулиці Гайдуківська. Вогонь гасили майже пів сотні рятувальників. Загасити пожежу на площі понад 1200 квадратних метрів вдалося лише за 2,5 години. Причини та інші подробиці пожежі поки що невідомі. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, під Києвом сталася масштабна ДТП. В аварії за участю трьох автомобілів одна людина загинула, двоє травмовані. Через ДТП на шостому кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва перекривали рух транспорту. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.

Читайте також, де на Київщині іномарка на смерть збила велосипедиста.

Читайте также