У Києві сталася пожежа в житловому будинку (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Подільському районі Києва вночі 20 серпня сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, горіла одна з квартир на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку на вулиці Андріївській, 11/7. Загасити пожежу вдалося менш ніж за годину. Під час гасіння пожежі в квартирі знайшли тіло жінки 1965 року народження. Інші подробиці в ДСНС не повідомляють. Причини пожежі встановлює поліція. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, під Києвом сталася масштабна ДТП. В аварії за участю трьох автомобілів одна людина загинула, двоє травмовані. Через ДТП на шостому кілометрі автодороги Північно-Східний об'їзд міста Києва перекривали рух транспорту. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі під Києвом зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Внаслідок аварії 24-річного водія мотоциклу з травмами госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Дивіться також відео, як перегони з поліцією у Київській області закінчились ДТП.

Читайте також, де на Київщині іномарка на смерть збила велосипедиста.

Читайте также