Під Києвом сталася ДТП за участі трьох автомобілів

Що відомо про аварію від рятувальників

У Бучанському районі Київської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало четверо людей. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася на автошляху поблизу селища міського типу Ворзель. Тут знадобилась допомога рятувальників.

"Прибувши, рятувальники встановили, що ДТП сталась за участі трьох автівок: Renault, вантажівки "Камаз" та маршрутного таксі, в салоні якого перебувало десять пасажирів", — повідомили в ДСНС у Київській області.

Внаслідок ДТП постраждало четверо людей. Потерпілих доставлено в Ірпінську центральну міську лікарню. Рятувальники від’єднали акумулятора з Renault та вилучили газове обладнання.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, де сталася смертельна ДТП біля АЗС у Київській області.

Читайте также