У центрі Києва вночі та вранці сталися ДТП: що відомо (ФОТО, ВІДЕО)

Обидві аварії трапилися у Шевченківському районі

У Шевченківському районі Києва вночі та вранці сталися дві ДТП за участю автомобілів та мопедиста. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на dtp.kiev.ua.

За даними очевидців, у Києві вночі водій мопеду зіткнувся з двома автомобілями — Ford та Audi. ДТП сталася на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Терещенківській. Офіційної інформації щодо причин аварії та постраждалих поки що немає. Попередньо відомо, що обійшлося без особливих травм.

Вранці у Києві трапилась ще одна ДТП. На вулиці Мечникова автомобіль Мерседес на шаленій швидкості гнав з боку бізнес-центру "Парус", повідомляють очевидці. На величезній швидкості водій не впорався з керуванням та врізався в бордюр. Через різкий маневр вліво автомобіль перекинувся на дах. На місці аварії працює поліція. За попередніми даними, загиблих немає. Подробиці ДТП поки що невідомі. О полудні в Патрульній поліції поінформували про дане ДТП. Новина доповнена.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про кілька ДТП, які сталися у Києві у п’ятницю, 2 липня. Так, на вулиці Заболотного сталася ДТП за участю вантажівки "Нової пошти" та легкового автомобіля. Окрім, того у Києві через ДТП було ускладнено рух біля станції метро Деміївська. Аварія трапилась на бульварі Дружби Народів, 35.

Ще одна з аварій з участю двох легковиків сталася 2 липня на Броварському проспекті. За даними очевидців, у напрямку проїзду до Броварів зіштовхнулися два автомобілі — Mazda та Volkswagen. Внаслідок ДТП автомобіль Volkswagen перекинувся на дах. Ще одна ДТП сталася у столиці на мосту Патона. Інформації про постраждалих та причини ДТП поки що немає. Подробиці цих трьох аварії правоохоронці поки що не повідомили.

Нагадаємо, у Києві через жінку-пішохода автівка вилетіла на зустрічну смугу, де потрапила у ДТП, а вночі 1 липня п’яні молодики громили автомобілі у столиці, а у Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинській.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися