У Броварах в напрямку Києва сталася ДТП (ВІДЕО)

Про аварію розповіли очевидці

У Броварах через ДТП ускладнено рух в напрямку Києва. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео, оприлюдненному в пабліку "Мій Київ".

На відео видно, що через ДТП, яка сталася на вулиці Київська, ускладнено рух з Броварів у напрямку Києва. Офіційної інформації щодо аварії поки що немає.

Відомо, що на місці ДТП вже є карета швидкої медичної допомоги. На кадрах також видно пошкоджені автівки. На місці події працюють правоохоронці. 

Нагадаємо, на в’їзді в Київ з боку Житомира сталася ДТП за участю автомобіля Mazda. За даними очевидців, водій автомобіля Mazda, рухаючись з боку Житомира, вилетів боком зі смуги громадського транспорту та врізався в стовп освітлення.

Аварія сталася на проспекті Перемоги у Києві. На місці ДТП працювали правоохоронці. Водія, за даними очевидців, госпіталізували у лікарню в критичному стані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про кілька ДТП, які сталися у Києві наприкінці минулого тижня. Так, на вулиці Заболотного сталася ДТП за участю вантажівки "Нової пошти" та легкового автомобіля. Крім того, у Києві через ДТП було ускладнено рух біля станції метро Деміївська. Аварія сталася на бульварі Дружби Народів, 35.

Ще одна з аварій з участю двох легковиків сталася на Броварському проспекті. За даними очевидців, у напрямку проїзду до Броварів зіштовхнулися два автомобілі — Mazda та Volkswagen. Внаслідок ДТП автомобіль Volkswagen перекинувся на дах.

Ще одна ДТП сталася у столиці на мосту Патона. Інформації про постраждалих та причини ДТП поки що немає. Подробиці цих трьох аварій правоохоронці поки що не повідомили.

Нагадаємо, у Києві через жінку-пішохода автівка вилетіла на зустрічну смугу, де потрапила у ДТП, а в Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинській.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися