Під Києвом в ДТП постраждала сім’я з двома дітьми (ФОТО)

Аварія сталася поряд із містом Біла Церква

За містом Біла Церква іномарка з чотирма людьми, з яких двоє — малолітні діти, злетіла в кювет. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася за містом Біла Церква в напрямку селища Володарка, правоохоронцям повідомили у ввечері 16 липня. Неподалік водоочисних споруд водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням та злетів у кювет. В автівці перебувала сім’я з двома дітьми. За кермом був чоловік, у салоні — його дружина, дев’ятирічна донька та п’ятирічний син. Усі вони отримали тілесні ушкодження внаслідок ДТП.

У поліції повідомили, що постраждалих доставили до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Так, 33-річна жінка отримала перелом ребер, у дітей — закриті черепно-мозкові травми та струс головного мозку. Правоохоронці з’ясували, що керманич автомобіля був тверезий — ознак алкогольного або наркотичного сп’яніння у чоловіка не виявили. Обставини ДТП з'ясовують.

Нагадаємо, на трасі "Київ – Харків — Довжанський" сталась ДТП за участі вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ — Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перевернулася вантажівка. Водія ушпиталено, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг в напрямку Борисполя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався дорогою міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода та влетів у колонку автозаправної станції. Внаслідок аварії постраждала 62-річна місцева мешканка. Жінка отримала травми, від яких померла у Бориспільській лікарні.

У Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна.

Читайте також, чому на Київщині дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином та підпалила.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися