Пожежа у Києві: у багатоповерхівці на Оболоні горіла квартира

В Оболонському районі столиці під час пожежі постраждали люди

У багатоповерхівці в Оболонському районі Києва сьогодні, 17 липня, сталася пожежа. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) столиці передають "Коментарі".

За даними рятувальників, повідомлення про пожежу у дев'ятиповерхівці надійшло до Головного управління ДСНС України у Києві сьогодні о восьмій ранку. Житловий будинок, куди викликали пожежників, розташований на вулиці Зої Гайдай, 7. Пожежа виникла на балконі площею 5 квадратних метрів в однієї з квартир на другому поверсі. Менш ніж за годину вогонь вдалося загасити.

Під час гасіння пожежі рятувальники вивели молодого чоловіка та жінку. Чоловік 1991 року народження отримав незначні порізи рук та ніг, коли намагався врятувати жінку та розбив вікно на балконі. Винести жінку 1971 року народження з балкона самостійно йому не вдалося через сильне задимлення у квартирі, зазначили в ДСНС. Жінка отримала опіки рук та ніг, а також незначні порізи від розбитого скла. Обох потерпілих передали медикам швидкої допомоги для госпіталізації. Вогонь пошкодив особисті речі постраждалих, віконні рами та обшивку балкону.

Нагадаємо, у Києві на території парку "Муромець", розташованому у Деснянському районі, вранці сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій споруді розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідування пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час будівля вщент вигоріла. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна. А на Київщині дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином та підпалила.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва горіла підстанція, а у Броварах вогонь повністю знищив автомобіль



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися