У Києві під час пожежі на СТО згоріли три автівки

Надзвичайна подія сталася в Оболонському районі столиці

У Києві під час пожежі на станції технічного обслуговування (СТО) вогонь повністю знищив одну автівку та значно пошкодив ще дві. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа на станції технічного обслуговування (СТО) сталася в Оболонському районі Києва. Рятувальників викликали 23 липня о 15:43 на проспект Степана Бандери, 16-А. Займання виникло в приміщенні будівлі станції технічного обслуговування в автомобілі Renault Sandero. Вогонь розповсюдився на поруч розташовані автомобілі Ford Focus та Lexus RX.

Пожежу вдалося загасити менш ніж за годину. Внаслідок пожежі автомобіль Renault Sandero згорів повністю, повідомляють у ДСНС Києва. Окрім того, в автомобілі Ford Focus вогнем пошкоджено капот, дах, лакофарбове покриття, праві бокові двері та скло, а в автомобілі Lexus RX вигоріло лакофарбове покриття. Жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення. Про пожежу в складському приміщенні київським рятувальникам повідомили 20 липня о 01:50. Горів склад в Голосіївському районі столиці на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково обрушився дах.

Це вже друга масштабна пожежа у Голосіївському районі Києва з початку тижня. У понеділок, 19 липня, в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві на території парку "Муромець", розташованого в Деснянському районі, сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій будівлі розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідацію пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час споруда повністю вигоріла.

Читайте также