У Києві палає будівля на проспекті Перемоги

У зв'язку з пожежею перекрито з'їзд з Окружної дороги

Вдень, 6 грудня в ангарі фабрики на проспекті Перемоги спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці.

Повідомляється, що загоряння виникло в одноповерховому металевому ангарі. Щоб пожежа не розповсюдилась на розташовану поруч будівлю, з неї вивели на безпечну відстань 40 осіб. На даний момент локалізація пожежі триває.

Жертв і постраждалих немає. У соціальних мережах користувачі повідомляють, що у зв'язку з пожежею перекрито з'їзд з Окружної дороги.

Раніше повідомляли, що у київському Гідропарку в кафе "Колиба" спалахнула пожежа і стався вибух. Як з'ясувалося, вогонь спалахнув в альтанці на території закладу і почав швидко поширюватися. Коли прибули рятувальники, полум'я охопило одне з приміщень кафе.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Києвом спалахнула пожежа: є жертва. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло 50-річного господаря оселі.  На місці працювали 6 рятувальників і 2 одиниці спецтехніки. Що стало причиною загоряння, з'ясовують фахівці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися