У Києві через падіння дерева загинула дружина священника

Трагедія сталася на Гідропарку

У Києві через падіння дерева загинула молода дружина священника. Про трагедію повідомили у столичному Храмі Єрусалимської ікони Богородиці, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася на Трухановому острові у суботу, 20 листопада. На території Гідропарку під час хресного ходу від пориву вітру на молоду жінку впало дерево. Від отриманих травм постраждала померла на місці.

Загибла 35-літня жінка є дружиною настоятеля храму Преображення Господнього, розташованого на Вирлиці. У протоієрея Сергія Коцаря залишилося четверо дітей. Чи є інші постраждалі від падіння дерева на процесію, у Храмі Єрусалимської ікони Богородиці не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва згоріла складська будівля. Пожежа сталася в одноповерховому складі, де зберігали ролети, жалюзі та фурнітуру до металопластикових вікон. Будівля розташована на вулиці Костянтинівська, 74-а.

Нагадаємо, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Напередодні у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Окрім того, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній із квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися