У Києві вщент згоріли кілька автомобілів і склад (ФОТО)

Пожежі сталися у Солом’янському та Оболонському районах столиці

У Солом’янському районі Києва горіли легкові автомобілі та вантажівка, а в Оболонському вщент згоріло складське приміщення. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Солом’янському районі Києва вночі 27 листопада рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж в автомобілях. Одна з пожеж сталася на проспекті Перемоги, 80. На трасі під час руху загорівся моторний відсік у вантажному автомобілі МАN. Пожежу загасили за 20 хвилин. Проте вогонь повністю знищив кабіну вантажівки, пошкодив моторний відсік і покриття кузова.


Ще одна пожежа сталася цієї ночі на вулиці Миколи Василенка, 23А. На трасі палали одразу три легкових автомобілів — Кіа, Skoda та "Таврія". Вогонь загасили за пів години. Внаслідок пожежі вщент вигорів автомобіль "Таврія". Вогонь також пошкодив ліві частини автомобілів Кіа та Skoda. Жертв та постраждалих внаслідок двох пожеж в автомобілях немає.


В Оболонському районі Києва цієї ночі сталася пожежа в одноповерховому складському приміщенні на вулиці Автозаводській, 18. Вогонь розповсюдився на площу у 100 квадратних метрів. Пожежа сталася через вуличне сміття. З вогнем боролися 26 рятувальників і шість одиниць спецтехніки. Загасити пожежу у складській будівлі вдалося за майже дві години. У приміщенні вщент згоріла покрівля, меблі та деякі речі власників. Причина займання поки що невідома, жертв і постраждалих немає.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва згорів ангар з автомобілями, а у Дарницькому — закинутий склад з шинами та сміттям. Окрім того, у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі столиці сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. В одній із квартир працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру лікарям допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді поблизу Венеціанського мосту. 

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва сталася горів металевий вагончик, де знайшли тіло загиблої жінки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися