У центрі Києва перекрили трасу, щоб врятувати собаку (ФОТО)

Пес намагався перебігти шість смуг руху

У центрі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода через пса, який намагався перебігти шість смуг руху. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Муніципальної варти".

Надзвичайна подія сталася у столиці на проспекті Перемоги. Свідками ДТП стали представники "Муніципальної варти" Києва. "Родина з дитиною вигулювала собаку поряд з парком КПІ. В якийсь момент пес зірвався з повідка та вирішив перетнути шість смуг проспекту. Не вийшло, потрапив під колеса позашляховика. Залишився лежати на проїжджій частині. Не зволікаючи, перекрили рух, зв‘язались з власниками", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що пса повезли до ветеринара, самостійно тварина пересуватись не могла. Підозрюють, що у собаки зламані лапи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий майданчик для вигулу собак з'явився у Дніпровському районі Києва в оновленому парку "Радунка", ще одна локація — на Троєщині.

Нагадаємо, у Шевченківському районі української столиці на Дорогожичах у парку знайшли прив'язаного собаку. Тварину покинула господиня, яка виїхала до Польщі на заробітки. Жінка також залишила записку з проханням дати притулок вихованцю.

Читайте також, який штраф загрожує за вигул собаки без повідця та намордника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися