У Києві вандали знов пошкодили "скляний" міст (ФОТО)

Це не єдине пошкодження у столиці за час свят

У Києві вандали знов пошкодили пішохідно-велосипедний міст. Про це розповіли у Муніципальній охороні, передають "Коментарі".

Пошкодження "мосту Кличка" виявили під час святкового чергування. Працівники Муніципальної охорони помітили, що на пішохідному мосту між парками Володимирська гірка та Хрещатий вандали розтрощили скло загорожі. Окрім того, на Володимирській гірці завалили інформаційну дошку. Про всі факти поінформували відповідальні столичні служби.

З моменту відкриття "скляного" мосту у Києві, з травня 2019 року, вандали неодноразово пошкоджували оглядове скло на споруді. Зокрема, торік навесні столичним комунальникам довелося встановлювати нові панорамні вікна на пішохідному мосту. Для заміни скла на мосту використовували спеціальний автомобіль-підйомник. Склопакети, які були встановлені на споруді, зроблені в Європі та характеризуються посиленою міцністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цього року розпочнуть будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва. На проєкт вже оголосили тендер на пошук підрядника для виконання робіт. Йдеться про ділянку від автомобільної дороги "Київ – Ковель – Ягодин" (М-07) до траси "Київ – Чоп" (М-06) у Київській області.

Окрім того, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу. 

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільському  мосту. 

Читайте також, чом голлівудський актор Том Круз хотів підірвати у Києві "міст Кличка".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися