На Броварській трасі через ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили у поліції

На Броварській окружній дорозі через дорожньо-транспортну пригоду ускладнено рух транспорту. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на повороті до селища Синьківка. На Броварській окружній дорозі зіткнулися автомобілі Renault та Opel. На місці події працюють слідчі та медики. Є постраждалі. Подробиці аварії поки що не повідомляють. Через ДТП на Броварській окружній дорозі ускладнено рух транспорту обох напрямках. Водіїв просять із розумінням поставитись до тимчасових незручностей і завчасно планувати свої маршрути.

Нещодавно у Київській області водій позашляховика врізався у дві огорожі та приватний будинок. ДТП сталася у селі Погреби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за добу на Трухановому острові сталися дві пожежі. Спочатку згорів розважальний клуб "Південний берег Києва", а потім — яхт-клуб "Фрегат". Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва пожежа знищила приміщення виробничо-складської будівлі. З вогнем боролися десятки рятувальників. Ще одна пожежа сталася під Києвом у заміському готельному комплексі у Вишгороді. На вулиці Спаській горів п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. З вогнем боролися три години. Подробиці — в матеріалі "Коментарів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися