На трасі "Київ — Чоп" п’яний водій влетів у відбійник (ФОТО)

Подробиці аварії з потерпілими розповіли правоохоронці

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю водія легкового автомобілю, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у Патрульній поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася на 57-му кілометрі автомобільної траси "Київ — Чоп". Поблизу міста Макарів у напрямку Житомира розбився легковий автомобіль Opel Vectra. Попередньо відомо, що водій з ознаками алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням та врізався у відбійник. В салоні іномарки під час ДТП знаходилась п’ятирічна дитина. Обох потерпілих до лікарні забрала швидка. Обставини аварії встановлюють слідчі.

Через ДТП на трасі "Київ — Чоп" можливе обмеження руху транспорту. Водіїв просять з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та завчасно планувати свої маршрути.

Окрім того, напередодні у Бориспільському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного та легкового автомобілів. Поблизу Яготину на автомобільній трасі "Київ — Харків — Довжанський" зіткнулися вантажівка Daf та легковик Ford. Через ДТП тимчасово організували об’їзд узбіччям. Зараз рух транспорту на автошляху відновлено у звичному режимі.

Ще одна ДТП з постраждалими сталася на автомобільній трасі "Київ — Харків" поблизу села Любарці. А поблизу Вишгорода зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль Honda. Внаслідок аварії травмувалися водій легковика та його донька. Від отриманих травм дівчинка померла у лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва дерево впало на автомобіль з людьми. Рятувальникам довелося деблокувати загиблого чоловіка з розтрощеного автомобіля за допомогою спецтехніки. До прибуття рятувальників свідки надзвичайної події дістали постраждалу жінку з автомобіля та передали лікарям. 

Читайте також, як у Києві водій позашляховика розбив голову перехожому через зауваження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися