Після боїв під Броварами є поранені серед мирних мешканців та військових

Оприлюднено нове відео знищення колони російських окупантів

У Бровари до центральної лікарні доправлено майже 20 поранених з Броварського району Київської області. Про це повідомив директор ББКЛ Валентин Багнюк, передають "Коментарі".

"Вчора до нас в лікарню прибуло 13 поранених. Сьогодні зі Скибина звернулася сім’я з осколковими пораненнями, також під обстріл у власному авто потрапили батько з 15-річним сином. З Калинівки доправлено троє поранених з цивільного населення", — сказав директор лікарні.

За його словами, у бою під Броварами поранені четверо українських військових, одного з них медикам врятувати не вдалося. Броварська лікарня забезпечена всім необхідним, проте багато медпрацівників просять дозволу на евакуацію, зазначив Багнюк.

"Дехто з вечора просто залишає на столі заяву на звільнення і зранку на роботу вже не виходить. Мусимо працювати меншим колективом, не зменшуючи темпів", — додав головний лікар.

Цими днями у Броварах були чутні гучні вибухи. У Броварському районі тривають бойові дії. Збройні Сили України нищать колони ворожої техніки неподалік Броварів. З помсти за понесені великі втрати у середу, 9 березня, з реактивних систем залпового вогню "Град" російські окупанти обстріляли селище Калинівка, що під Києвом. Бойову техніку ворог підступно ховає серед житлових будинків. Раніше було відомо про одну важко поранену жінку у Калинівці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. 

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".

У ЗСУ оприлюднили відео бойових дій під Броварами 9 березня. Як українські військові знищили колону танків російських окупантів за допомогою ударних безпілотників "Байрактар".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися