На Київщині окупанти нанесли авіаудар ще по одному селу (ФОТО)

Обстріляли Бучанський район

У Бучанському районі під обстріл російських окупантів потрапило село Комарівка. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 14 березня, о 4.40 російські війська завдали авіаудару по селу Комарівка в Бучанському районі. В результаті обстрілу зруйновано два приватні будинки та крамниця. Інформація про загиблих та потерпілих уточнюється. Поліція Київщини фіксує наслідки вибуху", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці оприлюднили світлини зруйнованих від ворожого обстрілу житлових будинків у Комарівці, яка розташована на межі Київської та Житомирської областей.

У Київській області російські окупанти кілька днів поспіль обстрілювали та завдавали авіаударів по населеним пунктам Пісківка та Раска. Є загиблі та поранені, зруйновані житлові будинки. За останніми даними Київської облдержадміністрації у Макарівській громаді відсутні водопостачання, газ, електрика та зв’язок. Бородянською громадою переміщається ворог. Бородянка заблокована, інфраструктура зруйнована. Тривають бойові дії в Ірпені, місто на 70% контролюють українські військові. З Бучанського району Київської області триває евакуація населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі російські окупанти з ракетного комплексу "Іскандер" зруйнували село Бишів, є загиблі та постраждалі.

Окрім того, російські окупанти здійснили нічний авіаудар по Баришівці ракетами "Іскандер". Завдано значних ушкоджень інфраструктурі  та житловому фонду. Вщент зруйновані 60 квартирний будинок, 4 багатоквартирні будинки та ще 10 приватних будинків пошкоджені частково.

У Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли село Гоголів, розташоване поблизу Броварів. В населеному пункті зруйновані приватні житлові будинки, поранена дитина.

Також росіяни розбомбили єдиний в Україні виробничий комплекс компанії "Кока-Кола", який розташований біля селища Велика Димерка. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися