Будинок культури згорів в одному з районів Києва (ВІДЕО)

Подробиці масштабної пожежі оприлюднили рятувальники

У Солом'янському районі Києва майже вщент згорів будинок культури. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці.

Пожежа сталася у закритому будинку культури по вулиці Миколи Василенка. Загасити масштабну пожежу на площі 250 квадратних метрів вдалося за дві години. Загиблих та постраждалих немає. Причини пожежі встановлюють правоохоронці. У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили відео з місця події.

Окрім того, у Шевченківському районі Києва майже вщент згорів двоповерховий будинок. Пожежу гасили на провулку Айвазовського. Вогонь з другого поверху перекинувся на дах. Загасити вогонь рятувальникам вдалося за годину

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що історичний ареал Києва нищать заради інтересів забудовників. Один з таких прикладів — Китаївське городище з унікальним ландшафтом на історичній місцевості у Києві. Через тотальну забудову у столиці дуже сильно погіршився стан екології. Кількість пошкоджень заповідників, або спроб їх забудувати зросла втричі. Серед прикладів — Бабин Яр, Лиса Гора, озеро Тягле та інші. Незаконні забудови не тільки нищать історичну красу Києва, а й руйнують інфраструктуру столиці. Названа ціна демонтажу незаконних новобудов у Києві.

Нагадаємо, у Києві почали демонтаж історичної Садиби Зеленських. Це пам’ятка архітектури у центрі столиці. Садиба Зеленських збудована у столиці у 1890 році на замовлення купця Василя Маліна.

Читайте також, що у Києві знесуть пам’ятку архітектури та побудують офісний центр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися