Пляжний сезон у Києві досі не планують розпочинати через вибухонебезпечні предмети: які пляжі вже обстежили

Фахівці перевірили вже два київські пляжі

У Києві поки не планують розпочинати пляжний сезон через те, що досі залишається загроза виявлення вибухонебезпечних предметів у водоймах. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації в Телеграмі.

У повідомленні КМДА зазначається, що спеціалісти вже перевірили два столичні пляжі - "Центральний і "Венеція". Фахівці не знайшли не територіях пляжів вибухонебезпечні предмети. У КМДА повідомили, що перевірки пляжів наразі досі тривають.

"Однак водолази також витягають з дна інші габаритні предмети та гілки", - зазначили в КМДА.

У Київській міській державній адміністрації також наголосили, що не рекомендують зараз мешканцям столиці під час воєнного стану відвідувати пляжі й зони відпочинку.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Україна почала отримувати пакет допомоги $40 мільярдів від Байдена, — посольство США в Києві. Відомо, що пряма підтримка у розмірі одного мільярда доларів прибула в Україну, найближчим часом очікується ще 7,5 мільярдів допомоги від США. За словами посла США в Україні Бріджіт Брінк, американці працюють над тим, щоб надати ще більшу економічну допомогу.

Також "Коментарі" писали, що патрульні нагадали українцям правила безпеки біля водойм. Киянам не рекомендують купатися в столичних водоймах у стані алкогольного сп’яніння, наближатися до човнів і катерів і перебувати у водоймі більше ніж 20 хвилин. Також патрульні нагадали, що варто стежити за температурою води, щоб вона не була нижчою за 17 градусів.

Читайте на порталі "Коментарі": на залізничному вокзалі Києва посилили безпеку: в "Укрзалізниці" повідомили подробиці. У повідомленні "Укрзалізниці" також анонсували прес-конференцію щодо цього питання на 9 червня, де певні посадовці розкажуть більше подробиць щодо встановленої системи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися