Автобуси в центрі Києва кардинально змінили маршрут (СХЕМА)

Пасажирів попередили про обмеження руху

В центрі Києва перекрили головну вулицю столиці та через обмеження змінили маршрути автобусів. Про це поінформували в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, через "парад" знищеної бойової техніки російських окупантів на Хрещатику рух пасажирського транспорту обмежили на кілька днів. Через обмеження змінили маршрут автобусу № 114 — він не курсуватиме вулицею Хрещатик з 22 до 25 серпня.

Автобус №114 замість вулиці Хрещатик курсуватиме вулицями Михайлівська, Володимирська та Богдана Хмельницького. Решта цього транспортного маршруту залишилась без змін. Комунальники столиці перепросили за тимчасові незручності та оприлюднили змінену схему руху автобусу №114.

Напередодні Дня Незалежності України на Хрещатику вишикувались десятки знищених бойових машин, танків та важкої артилерії "другої армії світу". Президент України Володимир Зеленський показав на відео "парад" знищеної російської техніки у Києві з висоти пташиного польоту. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня. Окрім того, у Києві на кілька днів скоротили графік роботи метро. Через загрозу ракетних ударів у столиці на тиждень заборонили усі масові заходи. Киян також попередили про зміни в роботі комунальних установ.

Нагадаємо, в Ірпені на тиждень перекрили рух автомобільного транспорту в районі залізничного мосту. Обмеження пов’язані з проведенням аварійно-ремонтних робіт. Рух автомобільного транспорту перекрили на вулиці Підгірна з 22 по 28 серпня. Заборона проїзду у ці дні введена з 8:00 до 20:00.

Читайте також, що кияни вимагають відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в петиції до столичної влади.

Читайте также