На Київщині посилили заходи безпеки: подробиці

У столиці та регіоні висока загроза ракетних обстрілів

На Київщині в День Незалежності України правоохоронці та військові працюють у посиленому режимі через високі загрози авіаударів та ракетних обстрілів. Про це розповів керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Ми прекрасно розуміємо, що Київ та Київська область можуть знову стати метою для Російської Федерації. Ми розуміємо, що державі-агресорі рішення приймає одна людина, і що їй прийде на розум, нам не відомо. Тому ми повністю підготовлені", — сказав Нєбитов.

За його словами, після наради з головою Національної поліції України ухвалили рішення про посилення нарядів та збільшення кількості патрулів в населених пунктах Київської області, як автомобільних, так і піших.

"Ми створили спеціальні групи швидкого реагування з числа спецпризначенців на випадок ускладнення оперативної обстановки. За рішенням голови обласної військової адміністрації, усі масові заходи заборонені, однак комендантську годину ми не посилювали", зазначив Нєбитов.

Понад 1350 працівників поліції дбають наразі про забезпечення правопорядку в Київській області. Тисячі військових опікуються попередженням ракетних обстрілів та авіаударів з боку російських окупантів, а українців постійно закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

"Рекомендація дуже проста — не нехтувати сигналом повітряної тривоги. Я хочу, що усі розуміли, щоб подати цей сигнал, тисячі військовослужбовців виконують свою роботу — стежать за безпекою нашого неба. Буде дуже прикро, якщо їхні рекомендації та їхні вимоги щодо переходу в укриття не будуть виконувати, і в нас будуть жертви, а Росія досягне своїх цілей", — наголосив керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на думку члена комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського, росіяни обрали датою вторгнення в Україну 24 лютого не випадково. Народний депутат розповів, що планів захоплення Києва та всієї країни було декілька.

Нагадаємо, у Києві скоротили графік роботи всіх видів громадського транспорту із 06:00 до 21:00. Раніше на такий самий графік перевели роботу метрополітену в Києві.

В центрі Києва перекрили головну вулицю. Через "парад" знищеної бойової техніки російських окупантів маршрут автобусу №114 не курсуватиме вулицею Хрещатик з 22 до 25 серпня. Нову схему руху цього маршруту можна подивитись за посиланням.

Влада Києва та у Київській обласній військовій адміністрації закликали місцевих мешканців бути особливо пильними, завчасно планувати свої поїздки, дотримуватися комендантської години та за сигналів повітряної тривоги одразу прямувати в укриття.

Читайте також, що кияни вимагають відкрити станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в петиції до столичної влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

24 серпня 2022, 10:36

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// NEZAVISIMOST'' CHELOVECHESTVA OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA===POLITSENTRIZMA GEGEMONIZMA PUTINIZMA TSZUN''PINIZMA TRAMPIZMA GITLERIZMA STALINIZMA IMPERIALIZMA KOLONIALIZMA KOMMUNIZMA NATSUONAL=RASIZMA OLIGARXIZMA KORRUPTSUONIZMA AVTORITARIZMA RELIGIOZNOGO RADIKALIZMA SEPARATIZMA TERRORIZMA ZAXVATNICHESKOGO MILITARIZMA SOTSUAL''NOI RASSLOENNOSTI PROIZVODSTVENNOI V TOM CHISLE VUSOKOTEXNOLOGICHESKOI NEDOSTATOCHNOSTI NIZKIX ZARPLAT I PENSII A TAKSHE GOS MESH I NADGOSUDARSTVENNOI UPRAVLENCHESKOI NEDORAZVITOSTI IAVLIAETSIA STRATEGICHESKOI PROGRESSIVNOI TSEL''IU VSEX STRAN I NARODOV........LIKVIDATSUIA TERRITORIAL''NOI NATSUONAL''NOI KUL''TURNOI RELIGIOZNOI MILITARISTICHESKOI EKONOMICHESKOI POLITICHESKOI PROBLEMATIKI OBIAZATEL''NO STANET REAL''NOST''IU CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI POBEDIVSHEI SILU ABSOLIUTNOGO ZLA NO ''''''''ZLO VOOBSHE''''''' PO VSEI VIDIMOSTI POBEDIT'' V MATERIAL''NOM GRUBOM MIRE NEVOZMOSHNO.........UKRAINSKII I VSE ABSOLIUTNO NARODU DOLSHNU REALIZOVAT'' VOZMOSHNOST'' TVORCHESKOGO SOZIDATEL''NOGO MILOSERDNOGO ISTINNO DEMOKRATICHESKOGO NACHALA PROIAVLIAIUSHEGOSIA VO VSEX SFERAX SHUZNEDEIATEL''NOSTI OBRAZUIA EDINOE BLAGODATNOE MONOPOLIARNOE CHELOVECHESTVO PROTSVETAIUSHEE POD EGIDOI VSEMIRNOI STOLITSU GORODA BRIUSSELIA.......=============S DNEM NEZAVISIMOSTI UKRAINA.......===========SHUVI UKRAINA........SHUVI CHELOVECHESTVO.........SHUVI PLANETA I PROTSVETAI===RODNOI LIUBOMUI KRAI......===========S PRAZDNIKOM DNIA NEZAVISIMOSTI UKRAINA.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися