В Києві під час ракетного обстрілу ввели екстрені відключення світла

Киян попередили в ДТЕК

У Києві під час повітряної тривоги та ракетного обстрілу столиці скасували планові відключення електроенергії та ввели екстрені. Про це попередили в компанії ДТЕК Київські електромережі.

"В Києві відбуваються екстрені відключення світла. Графіки аварійних відключень, які складені раніше, наразі не діють. Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації", — заявили в ДТЕК Київські електромережі.

Окрім того, екстрені відключення світла ввели в Київській області.

Наразі у Київській області працюють сили Протиповітряної оборони України, ракетна атака на Київ та регіон триває. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, під час ракетної атаки на столицю є влучання ворожих ракет в два житлових будинки в Печерському районі Києва. На місці вже працюють рятувальники та лікарі. Мер столиці також повідомив про ще одне влучання ворожої ракети в багатоповерхівку в Печерському районі Києва.

У військовій адміністрації Києва закликали киян перебувати в укриттях та повідомили, що над столицею збито чотири ворожих ракети.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. Під час повітряної тривоги керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців залишатися в укриттях через загрозу ракетного обстрілу та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Водночас мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що існує значна імовірність атаки на об'єкти інфраструктури Київської області. 

Читайте также