В Київській області через блекаут посилили заходи безпеки

Що розповіли в поліції

В Київській області у зв’язку з відключеннями електроенергії посилили заходи безпеки. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів начальник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, правоохоронці несуть службу в посиленому режимі з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, однак через постійні відключення світла заходи безпеки додатково посилили.

"У зв’язку з блекаутом і у зв’язку з відключенням електромереж ми збільшили наші патрулі, згідно з наказом голови Національної поліції Ігоря Клименка. Додатково до 350 нарядів, які щодня працювали в області ми додали ще 203 наряди", — сказав Нєбитов.

Наряди Патрульної поліції наближені до більш ускладнених дільниць автомобільних шляхів, де можливі ДТП, зазначив начальник поліції Київської області. Він закликав водіїв звернути увагу на те, що погодні умови ускладнились, та потрібно обирати безпечну швидкість на дорогах.

Нагадаємо, напередодні виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук заявив, що в Київській області електроенергії може не бути днями з вмиканням на дві-три години. На питання пояснити заклики Київської обласної військової адміністрації готуватися до тривалих відключень світла та наскільки вони можуть бути тривалими Сахарук заявив, що зараз мова йде вже не про планові відключення, а про планові включення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ДТЕК Київські електромережі відреагували на вимоги киян, викладені в петиції до столичної влади щодо контролю за відключеннями електроенергії та інших комунальних послуг у Києві. Авторка петиції №11447 Лана Воронцова обурена тим, що графіки відключень світла, що розробили компанії ДТЕК з Yasno, не працюють

Читайте також, що у Київській області оновили графік погодинних відключень світла, та як дізнатися де та коли вимкнуть електроенергію.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися