В Київському зоопарку анонсували показове годування зубрів, бізонів та коней (ВІДЕО)

Коли можна побачити трапези диких тварин

У Київському зоопарку цими вихідними відвідувачам покажуть частування яблуками зубрів, бізонів та коней Пржевальського. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

В столичному зоопарку можна буде побачити, як ласують смаколиками найбільші копитні тварини Європи — це зубри, дуже схожі на них бізони та коні Пржевальського, які є єдиним видом диких коней, що зберігся до наших днів. Початок годування об 11:00 в суботу та неділю, 14 та 15 січня.

за посиланням.

Нагадаємо, в Київському зоопарку придбали для горіли Тоні спеціальну піч, що може зігріти його навіть в умовах блекауту. В столичному зоопарку розповіли, що у вольєрах, де мешкають найбільш чутливі до температур та освітлення тварини, встановлюють дров'яні печі та акумуляторні ліхтарі. Ці прилади працюють й при відсутності електроенергії. Для обігріву зимового помешкання горили Тоні в зоопарку встановили дров’яну піч – булер’ян. Це допомагає підтримувати тепло у приміщенні навіть у саму морозну погоду. Для цієї тварини температура в оселі має бути не меншою за 19 градусів тепла.

Окрім того, в Київському зоопарку анонсували велику експозицію з врятованими під час повномасштабної війни єнотами та пообіцяли, що херсонських кавунів вистачить на всіх.

Читайте також, що в Київському зоопарку змушені готувати їжу для тварин в пічці на дровах.

Читайте также