У Києві перекрили в’їзд на територію одного з парків (ФОТО)

Що відомо про ситуацію

На території національного природного парку "Голосіївський" у Києві встановили тимчасові перекриття для запобігання в’їзду автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

За даними НПП "Голосіївський", працівники столичного парку провели чергові толоки та розчистили дороги після вітровалів. Зокрема, для забезпечення благоустрою території встановили тимчасові перекриття для запобігання в’їзду на територію парку "Голосіївський" автомобільного та мототранспрту.

Окрім того, у НПП "Голосіївський" встановили нові інформаційні знаки.

Попри це в парку "Голосіївський під час рейду виявили нові місця несанкціонованого в’їзду автівок на територію. У закладі наголосили, що в’їзд моторизованих засобів пересування на територію національних парків заборонено. Більш того, нині триває дія розпорядження Київського міського голови про заборону відвідування лісів міста Київ та в’їзд цивільної техніки.

"Особливу увагу, хочемо звернути на те, що одним з розповсюджених джерел займання у лісових екосистемах є порушення правил поведінки у лісі. Простіше кажучи, недопалки, вогнища та інші створені людиною джерела вогню часто викликають займання та пожежі", — наголосили в НПП "Голосіївський".

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва встановили інформаційні таблички про качок та лебедів. Така інформація про птахів з’явилася в затоці Верблюд. Їх встановили фахівці Київського зоопарку. На інформаційних табличках можна дізнатись, як правильно годувати птахів, а яка їжа для них шкідлива, та інші корисні поради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку створили нові родини тварин. Торік столичний зоопарк поповнився сотнями новонародженими малюками, а ще майже чотири сотні тварин з постраждалих від війни регіонів отримали прихисток. Так, для врятованої мартишки на ім’я Сіма спеціально привезли нового супутника на ім’я Сіл. Журавлю Сірку знайшли прекрасну супутницю Роксолану. Для грифа Гарі передали двох пернатих "дівчат". Табун благородних оленів з п’яти самиць отримав нового благородного вожака Нео. Окрім того, для новоствореної родині єнотів в Київському зоопарку облаштовують родинне ранчо. 

Дивіться також відео розслідування, чому правда про кесон в парку "Наталка" у Києві може коштувати Кличку посади мера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися