У Київській області кілька днів не буде світла: де та коли

Про відключення електроенергії попередили мешканців кількох громад

Через ремонтні роботи у кількох районах Київської області тимчасово відключать світло. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада громад попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". У понеділок, 24 квітня, в електромережах Бориспільського району Київської області триватимуть ремонтні роботи у Вороньківській громаді з 08:30 до 19:00:

·       селище Старе: вул. Герасименка;

·       селище Васильки: вул. Центральна.

На електромережах Фастівської громади ремонтні роботи триватимуть 24 та 25 квітня. Так, 24 квітня з 09:00 по 19:00 не буде електропостачання за такими адресами у Фастові:

·       вулиця та провулок Кривця, вулиці Великоснітинська, Гусева, Затишна, Транспортна.

У селі Клехівка 25 квітня з 09:00 по 19:00 не буде електропостачання на вулиці та провулку Незалежності (Мічуріна), вулицях Шкільна, Польова, Космонавтів та Берегова.

В Яготинській громаді через ремонтні роботи в електромережах у вівторок, 25 квітня, з 09:00 по 16:00 відключать світло в населеному пункті Капустинці на вулиці Миру та провулку Лісовий.

На електромережах Вишгородського району ремонтні роботи заплановані на 25 квітня з 09:00 по 17:00. На цей час світло вимкнуть за такими адресами у Вишгороді:

·       Кургузова, Новопромислова, ТІЗ "Дідовиця", Ромашкова,

·       Проммайданчик "Карат", садове товариство "Виноградар", МКМ "Телеком Лтд",

·       Шолуденка, Проммайданчик ГАЕС, Дідовиця, Виноградна,

·       Полунична, Малинова, Ягідна, Фруктова, Квітковий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внесли зміни до деяких маршрутів комунального транспорту. У столиці подовжили маршрут тролейбуса № 36 "Вул. Північна – станція метро "Святошин" та внесли зміни в автобусний маршрут № 97К "Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова". На цих маршрутах також збільшили кількість рухомого складу.

Нагадаємоу Києві через ремонтні роботи змінили графік роботи трамваїв. В робочі дні у столиці трамваї №16 працюють за скороченим режимом. Дорожники виконують роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Ремонтні роботи триватимуть до 28 квітня. 

Окрім того, у Києві через аварію на тепломережі змінили маршрут курсування трамваїв №22. Пошкоджені магістралі теплової мережі планують відремонтувати до 24 квітня. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва відновили популярний автобусний маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

23 квітня 2023, 17:47

Ніхто нікого не попереджав !!! Не брешіть !!! Світло відключили о 17 годині в суботу і немає його по сей час. Ремонт обіцяють розпочати завтра в понеділок. І срати вони хотіли на наші проблеми !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися