Транспорт у Києві кардинально змінив маршрути (СХЕМИ)

Що треба знати пасажирам

У Києві змінили маршрути трамваїв та тролейбусів через проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту тимчасово зміниться 29 та 30 квітня.

"Увага! 29 та 30 квітня рух трамваїв маршруту № 16 буде закрито. Виконуватиметься ремонт трамвайних колій на  вулиці Героїв Дніпра. Збільшується кількість трамваїв на маршруті № 11 "Контрактова площа — вулиця Йорданська". Перепрошуємо за тимчасові незручності", — повідомили у КП "Київпастранс"

На цих вихідних у Києві також буде змінено маршрути тролейбусів №3 та №9-К.

"Проводитимуться роботи з капітального ремонту  вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня назва – вул. Льва Толстого). 29 та 30 квітня рух тролейбусів по вулиці Гетьмана Павла Скоропадського буде закрито", — попередили у КП "Київпастранс".

Рух тролейбусів буде тимчасово організовано за такими маршрутами:

·       №3 — від вулиці Кадетський Гай до залізничного вокзалу "Південний";

·       № 9-К — від вул. Кадетський Гай до станції метро "Площа Льва Толстого". Для зручності пасажирів маршруту присвоєно номер 9-Д.

Окрім того, у Києві змінили маршрут автобусів на Оболоні через ремонт доріг.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що оплата за проїзд у Києві радикально зміниться.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися