Транспорт у Києві кардинально змінив маршрути

Що треба знати пасажирам

У Києві змінили маршрути автобусів та тролейбусів через проведення ярмарків продуктів у столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

За даними перевізника, рух громадського транспорту тимчасово змінився сьогодні, 29 квітня. За новим графіком курсуватимуть маршрути автобусів №6, №34-ТР, №44, №49, №61, №87, №95 та тролейбусів №37-А.

"Заплановані продовольчі ярмарки на вул. Лісківській, вул. Олександри Екстер (колишня назва — вул. Марини Цвєтаєвої), вул. Йорданській та бульвар Амвросія Бучми", — повідомили у КП "Київпастранс".

До закінчення ярмарків продуктів у Києві рух маршрутів автобусів організовано за такою схемою:

·       №6 — від Дарницької площі до вул. Милославськоїl (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·       №34-ТР по трасі: вул. Північна – проспект Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка – проспект Володимира Івасюка – проспект Степана Бандери – проспект Оболонський – станція метро "Почайна";

·       №44 — від залізничної платформи "Лівий берег" до вул. Лісківської за діючим маршрутом, далі — вул. Радунська до вул. Милославської;

·       №49 від від залізничної платформи "Лівий берег" до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом;

·       №61 від від залізничної платформи "Троєщина" до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

·       №87 в напрямку руху до вул. Митрополита Андрея Шептицького від станції метро "Осокорки" до бульвару Амвросія Бучми за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини — вул. Березняківська, далі за діючим маршрутом;

·       №95 в напрямку масиву Микільська Слобідка від від залізничної платформи "Лівий берег" до вул. Юрія Шумського за діючим маршрутом, далі — проспект Павла Тичини – Дніпровська набережна, далі за діючим маршрутом.

Окрім того, тролейбус № 37-А курсуватиме від станції метро "Лісова" до вул. Лісківської за діючою трасою руху, далі по трасі маршруту №37.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві змінили маршрути трамваїв та тролейбусів через проведення ремонтних робіт. Рух громадського транспорту тимчасово зміниться 29 та 30 квітня. На цих вихідних рух трамваїв маршруту №16 буде закрито. Виконуватиметься ремонт трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Збільшується кількість трамваїв на маршруті № 11 "Контрактова площа — вулиця Йорданська". На цих вихідних у Києві також буде змінено маршрути тролейбусів №3 та №9-К. Подробиці та схеми тимчасового руху транспорту можна подивитись за посиланням.

Окрім того, у Києві змінили маршрут автобусів на Оболоні через ремонт доріг.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

У Києві також розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що оплата за проїзд у Києві радикально зміниться.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися