У Київській області кілька днів не буде світла: де та коли

Про відключення електроенергії попередили мешканців кількох громад

Через ремонтні роботи у кількох районах Київської області тимчасово відключать світло. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада громад попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

У Київській області у неділю, 30 квітня, проводитимуть ремонтні роботи в електромережах Яготинської громади. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла.

Так, у зв’язку з виконанням цих робіт, у неділю, 30 квітня, з 09:00 по 19:00 буде відключення електроенергії у населених пунктах:

·       Засупоївка — Молодіжна;

·       Дзюбівка — Жовтнева;

·       Озерне — Озернянська, Островського, Першотравнева;

·       Супоївка — Агостроївська, Більшовицька, Вітовецька, Глухівська, Кільцева, Ковпака, Молодіжна, Набережна, Польова, Сумська, Супоївська, Яготинська.

Окрім того, відомо про проведення планових ремонтних робіт в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, 1 та 2 травня в одному з населених пунктів очікуються тривалі відключення електропостачання. Так, у понеділок, 1 травня, з 09:00 по 18:00 не буде електропостачання за наступними адресами у населеному пункті Веприк:

·       Калинова, Дружби, Прирічна, Жукова, Стеценка, Садова,

·       Шкільна, Миру, садове товариство "Приозерний",

·       Боженка, Шевченка, Соборна, Покровська,

·       Дачна, Лісна, провулок Лісний, Косовського.

У Веприку у вівторок, 2 травня, з 09:00 по 18:00 не буде електропостачання за наступними адресами:

·       Калинова, Дружби, Прирічна, Жукова, Стеценка,

·       Садова, Шкільна, Миру, садове товариство "Приозерний",

·       Боженка, Шевченка, Соборна, Покровська,

·       Дачна, Лісна, провулок Лісний, Косовського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві змінили маршрути трамваїв та тролейбусів через проведення ремонтних робіт. Рух громадського транспорту тимчасово зміниться 29 та 30 квітня. На цих вихідних рух трамваїв маршруту №16 буде закрито. Виконуватиметься ремонт трамвайних колій на вулиці Героїв Дніпра. Збільшується кількість трамваїв на маршруті № 11 "Контрактова площа — вулиця Йорданська". На цих вихідних у Києві також буде змінено маршрути тролейбусів №3 та №9-К. Подробиці та схеми тимчасового руху транспорту можна подивитись за посиланням.

Окрім того, у Києві змінили маршрут автобусів на Оболоні через ремонт доріг.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

У Києві також розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що оплата за проїзд у Києві радикально зміниться.

Читайте также