У Київській області кілька днів не буде світла: де та коли

Про що треба знати мешканцям

Через ремонтні роботи у кількох районах Київської області тимчасово відключать світло. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Броварському та Вишгородському районах.

У Київській області кілька днів поспіль не буде світла на території Баришевської громади. Так, у середу, 3 травня, проводитимуть ремонтні роботи з 09:00 по 19:00 та буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

·       с. Перемога — провулки Гагаріна та Каштановий, вулиці Гагаріна, Космонавтів, Нова, Старокиївська, Тиха, Шовковична.

У четвер, 4 травня, світло вимкнуть з 9:00:00 до 19:00 за адресами:

·       смт Баришівка – Банний та Яблуневий провулки, вулиця Центральна;

·       с. Перемога – вулиці Бибича, Братів Ковалів, Забайкальська, Старокиївська, Хрещатик.

У п’ятницю, 5 травня, електроенергія буде відсутня з 9:00:00 до 19:00:

·       смт Баришівка – Добра, Клубний, Коцюбинського, провулок Коцюбинського, Софіївська, Софіївська-34, Стадіонний, Центральна, Шахтарська, Шахтарський провулок.

У Вишгородському районі на території Київської області заплановано масштабне відключення електроенергії на п’ятницю, 5 травня, через проведення ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК. Відключення електроенергії відбуватиметься з 09:00 до 18:00 у кількох населених пунктах

Нагадаємо, що у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти. Про нову експозицію розповіли у закладі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві офіційно розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

Окрім того, дзвіниця Києво-Печерської лаври вперше за час повномасштабної війни відкрилася для відвідувачів. Піднятися на Велику лаврську дзвіницю Києво-Печерської лаври можна щодня з 10:00 до 18:00. Вартість квитка становить 150 гривень. Під час повітряної тривоги відвідувачі можуть спуститися в укриття на першому поверсі дзвіниці. 

Читайте також, що у Києві на території Гідропарку відновив роботу парк динозаврів "Динопарк".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися