Київська дитяча залізниця запустила раритетний паровоз

Подробиці розповіли в "Укрзалізниці"

На Київській дитячій залізниці сьогодні, 7 травня, буде курсувати старовинний паровоз з раритетними вагонами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, у неділю, 7 травня, діти та дорослі мають можливість покататись по столиці на старовинному паровозі ГР-336. Екскурсії на Київській дитячій залізниці відбудуться з 10:30 до 16:30.

"Саме він 70 років тому провів перший поїзд на дитячій магістралі в Києві! Паровоз курсуватиме з раритетними польськими вагонами, які порадують юних пасажирів новим дизайном", — зазначили в "Укрзалізниці".

Київська дитяча залізниця знаходиться в Сирецькому парку на вулиці Парково-Сирецька, 4. Сюди зручно доїхати кільцевою електричкою до станції Сирець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Бучі в парках, скверах та на вулицях розквітли сакури, каштани та магнолії. В мерії Бучі оприлюднили світлини з квітами та деревами на вулицях міста. А у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти

Дивіться фото квітучих дерев та квітів в парках та на вулицях Ірпеня.

Читайте також, що для збереження природи Києва розширять територію Голосіївського парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися