Під Києвом перекриють важливий залізничний переїзд

Причини обмежень руху автотранспорту пов’язані з ремонтом

У Бучі обмежать рух автомобільного транспорту на залізничному переїзді по вулиці Вокзальній. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

За даними мерії, обмеження руху автотранспорту на залізничному переїзді тимчасові. Переїзд у Бучі закриють у четвер, 1 червня, о 8:00. Проїзд автомобільного транспорту на залізничному переїзді планують відкрити в цей же день о 17:00.

Перекриття руху на залізничному переїзді в Бучі пов’язане з необхідністю проведення невідкладних аварійних робіт задля безпеки руху поїздів та автомобільного транспорту. На цій ділянці потрібно терміново замінити дефектне скріплення залізничних колій.

"На час ремонту буде організований пропуск автомобілів через залізничний переїзд по вулиці Заводській, через вулицю Яблунську та вулицю Чорних Запорожців", — поінформували у Бучанській міській раді.

Водіїв закликали врахувати обмеження при плануванні своїх маршрутів по Бучі в перший день літа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що другий день поспіль у Києві перекрили Гаванський міст. Через це напередодні вдень та ввечері на вулиці Набережно-Рибальська утворилися великі затори у бік Оболоні, а громадський транспорт змінив маршрути. Причини перекриття Гаванського мосту поки що невідомі.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на вулиці Ентузіастів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися