Стало відомо, коли у Києві відкриють Гаванський міст

Названо причини перекриття дорожнього руху

Проїзд Гаванський мостом відкриють сьогодні, 31 травня, до вечора. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, Гаванський міст закрили після падіння уламків ракети на проїжджу частину під час масованого обстрілу Києва російськими окупантами вдень у понеділок, 29 травня. Дорожні служби вже завершили асфальтування пошкодженої частини покриття дороги та мереж освітлення, які теж були частково пошкоджені. Зараз новий асфальт відстоюється і за кілька годин проїзд Гаванським мостом буде відкритий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що другий день поспіль у Києві перекрили Гаванський міст. Через це напередодні вдень та ввечері на вулиці Набережно-Рибальська утворилися великі затори у бік Оболоні, а громадський транспорт змінив маршрутиОкрім того, в Печерському районі Києва на три місяця ввели обмеження руху транспорту через ремонтні роботи.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт доріг. Окрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на Русанівці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися