У Київській області кілька днів не буде світла: де та коли

Оприлюднено перелік адрес, де тимчасово не буде електроенергії

У Київській області протягом цього тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи у кількох районах регіону. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у Фастівському, Бучанському та Бориспільському районах Київської області.

У Фастові в середу, 14 червня, з 09:00 по 19:00 відключать світло за такими адресами:

·       вулиці Нестеренка, Свято-Богородицька, Броварська, Нагорна, Лисенка, Чехова, Козацької слави;

·       провулки Нестеренка, Свято-Богородицький та Броварський.

У четвер, 15 червня, у Фастові відключать світло з 09:00 по 19:00 за такими адресами:

·       вулиці Свято-Богородицька, Лесі Українки, Тичини, Гоголя, Снігурівська, Олеся Гончара та площа Соборна.

У Бучанському районі Київської області заплановані масштабні відключення електропостачання в населених пунктах Макарівської громади. Перелік адрес, де тимчасово не буде світла, можна подивитись за посиланням.

Планові ремонтні роботи в електромережах Яготинської міської територіальної громади відбудуться в суботу, 17 червня. Через ремонт електромереж з 09:00 по 19:30 буде відключення електроенергії у населеному пункті Григорівка на вулицях Миру, Жовтнева, Щаслива, Горького та Вишнева.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох районах Київської області цього тижня відключатимуть газ через ремонтні роботи.

Окрім того, у Києві мешканців Дарницького району столиці надовго відключили від газопостачання. За інформацію компанії "Київгаз", на житловому масиві Бортничі з 12 червня тимчасово припинили розподіл газ побутовим і непобутовим споживачам мікрорайону. Це пов’язане з проведенням модернізації газових мереж та заміни засувок в газових колодязях на безколодязні газові крани. Роботи з відновлення газорозподілу будуть проводити з 5 липня. 

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Читайте також, що у Подільському районі Києва надовго відключили гарячу воду.

Читайте также