Погода у Києві та Київській області сильно зміниться

Про які небезпечні явища попередили синоптики

У Києві та Київській області у неділю, 19 листопада, кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про погіршення погоди у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у неділю, 19 листопада, буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура по області вночі 0-5 градусів морозу, вдень — від двох градусів морозу до трьох градусів тепла. У Києві вночі 1-3 градуси морозу, вдень — близько нуля. У Києві та у Київській області протягом неділі буде сильний вітер з поривами 7-12 метрів на секунду.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у неділю, 19 листопада, до України завітає циклон із півдня, а з півночі прибуде холодне арктичне повітря.

"У Києві 19 листопада вночі стовпчики термометрів опустяться до 3 градусів морозу, вдень буде близько нуля. У столиці завтра без опадів, північно-східний вітер - невеликий або помірний. Ані снігу, ані дощу в неділю у Києві не буде", — зробила прогноз Діденко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Нагадаємо, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Подивитись відео можна за посиланням.

Читайте також, що у Києві кролика та черепаху викинули на сміття та про порятунок тварин.

Читайте также