Кияни вимагають покращити транспортне сполучення з метро

До влади столиці звернулися з петицією

У Києві необхідно покращити транспортне сполучення зі станцією метро "Видубичі". Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Автор петиції №12758 Володимир Філіпов вважає, що треба внести зміни у транспортне сполучення вулиці Метрологічної зі станцією метро "Видубичі".

"У зв’язку із закриттям частини синьої гілки метро виїзд пасажирів з Голосіївського району значно ускладнився. Із-за дуже щільного трафіку з Одеської траси в бік центру дістатись до метро "Либідська" стало великою проблемою. Для поліпшення ситуації пропонується сполучити наземним транспортом мікрорайон вулиці Метрологічної зі станцією метро Видубичі, тобто із зеленою гілкою метро", — йдеться у петиції.

На думку автора звернення до столичної влади, такий маршрут буде швидший ніж їхати до станції метро "Либідська" і значно розвантажить існуючі маршрути. В перспективі він також сполучить лівий берег з рекреаційною зоною Голосієва — Пирогово, Феофанія, ВДНГ.

Для розгляду у Київраді петиція має зібрати шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Нагадаємо, кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту на Трухановому острові разом з спуском з моста. Подробиці звернення до столичної влади виклали в петиції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.

Читайте также