У Києві та Київській області тривають фестивалі ілюмінацій

Графік роботи локацій та ціна квитків

У Києві та Київській області тривають фестивалі ілюмінацій. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Фестиваль ліхтарів Lights&Dreams ("Світло та мрії") відкрився на Співочому полі у Києві торік у грудні. Проект складається з масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від трьох до семи метрів в висоту. Загалом він налічує понад три десятки тематичних локацій про фей, ельфів, драконів та інших магічних істот.

Lights&Dreams у парку Співоче поле:

·       Графік роботи: з 16:00 до 21:00.

·       Адреса: вул. Лаврська, 31.

·    Вартість квитків: 200 грн для дорослих, 150 грн для дітей, є сімейні квитки. Вхід для бійців Збройних сил України та людей з інвалідністю I-II груп безкоштовний.

У парку сімейного відпочинку "Добропарк" взимку знову розквітла лаванда. Так замість лаванди засяяли ліхтарики. Справжня магія в тому, що аромат лаванди досі повністю огортає локацію.

"Зима за містом" у "Добропарку":

·     Графік роботи: з 16:00 до 21:00, до 21 січня включно.

·     Адреса: с. Мотижин, 29 км від Києва по Житомирській трасі.

·     Вартість квитків: будні/вихідні – для дорослих 300/400 грн, для дітей і пільговиків – 200 та 300 грн. Безкоштовно для дітей до чотирьох років включно, дітей із інвалідністю і дітей-сиріт.

Зануритись в неповторну атмосферу казки, краси і тепла серед тисяч вогників, де кожен куточок перетворюється на історію чарівництва можна в магічному парку ілюмінацій на ВДНГ.

Illuminarium. Магія світла на ВДНГ:

·     Графік роботи: з 15:00 до 22:00.

·     Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1.

·    Вартість квитків: 250 грн (дорослі), 150 грн (діти). Для дітей до 7 років, учасників бойових дій, бійців ЗСУ, та осіб з інвалідністю – вхід безкоштовний.

Нагадаємо, в центрі Києва на аукціоні продали будинок, де працює стрітфуд "Київська перепічка". Площа нежитлових приміщень на вулиці Богдана Хмельницького, 3 становить 1231,5 квадратних метрів. На об’єкт продажу претендували троє учасників торгів. Ціна за будинок стартувала з 45 мільйонів гривень без ПДВ. Найбільшу ціну запропонувала компанія "Поділ Естейт Менеджмент". Переможець має сплатити 180 мільйонів гривень з врахуванням ПДВ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом. Ринок був побудований у Києві у 1973 році за проєктом архітектора Алли Оніщенко — одної з небагатьох жінок-архітекторів епохи київського модернізму. На місці ринку-шайба планують збудувати новий торговий центр.

Читайте також, що на пляжі та чистку водойм у Києві планують витратити десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина

15 січня 2024, 19:09

Які нахрен фестивалі ілюмінації? Ви що дебіли, війна триває, на фронті гинуть люди. Треба вже багатьох зелених ублюдків вбивати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися