Режим безпеки під час війни посилили у Києві (ВІДЕО)

У столиці відпрацювали розважальні заклади

У Києві провели нічні рейди по розважальним закладам столиці. Як передають "Коментарі", про результати роботи розповіли у Головному управлінні Національної поліції України у Києві.

Для публічної безпеки та порядку у столиці регулярно проводять посилені відпрацювання на предмет дотримання режиму комендантської години. До них залучені спецпризначенці, добровольці, патрульні та співробітники районних управлінь поліції.

Результати рейдів по Києву за останні вихідні такі:

·       перевірка 500 людей та понад 900 розважальних закладів;

·       факти зберігання наркотиків — дев’ять;

·       встановили двох осіб, які перебували у розшуку;

·       адміністративні правопорушення — 225.

У Шевченківському районі Києва ресторан працював у комендантську годину. Адміністратор розважального закладу отримав адміністративний протокол. Відвідувачів запросили до перевірки. Штраф — від 6800 до 13 тисяч 600 гривень. Комендантська година у Києві — з 00:00 до 05:00. В Головному управлінні Національної поліції України у Києві оприлюднили відео рейдів у столиці.

посвідчення співробітника ДБР. Киянин також мав відповідну спецформу. Користувався своїми "розробками" під час перевірок на блокпостах. Правоохоронці припустили, що мешканець столиці причетний до торгівлі наркотиками.

Нагадаємо, на трасі у Києві сталася смертельна ДТП. Водій автомобілю Honda на смерть збив військового. Окрім того, нещодавно у Києві сталася стрілянина. В одному зі столичних готелів на Печерську посварилися чоловіки

Читайте також про схему привласнення квартир у Києві.

Читайте также