У Києві зробили важливу заяву про проїзд громадського транспорту: маршрути

В українській столиці зробили важливу заяву про проїзд громадського транспорту

В українській столиці зробили важливу заяву про проїзд громадського транспорту – йдеться про поновлення руху тролейбусних маршрутів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, у Печерському районі відновили рух тролейбусів на маршрутах під номерами 15 та 38. Раніше проїзд тимчасово зупинили через наслідки ракетного удару росіян.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно змінять умови проїзду в метро - підземку заплановано вагоме оновлення вагонів поїздів. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Дмитро Пінчук виданню "Великий Київ".

За його словами, першими в 2024 році на лінії Київського метрополітену планують вивести два п'ятивагонні сцепи, що складаються з вагонів, безоплатно отриманих територіальною громадою міста Києва в рамках гуманітарної допомоги від метрополітену міста Варшава.

З листопада 2023 року на Сирецько-Печерській лінії Київського метрополітену експлуатується один метропоїзд у складі з п'яти вагонів, отриманих від Варшавського метрополітену. Поїзд видається на лінію відповідно до щоденних графіків руху. Рухомий склад повністю відповідає вимогам перевезення пасажирів, відмов під час експлуатації не було.

Читайте также