У центрі Києва обмежили рух транспорту: подробиці

У "Київавтодорі" попередили про ремонтні роботи

У Києві до кінця літа обмежили рух транспорту на вулиці Івана Франка через проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу комунальної корпорації "Київавтодор".

Обмеження руху транспорту у Шевченківському районі Києва діятиме до 1 вересня 2021 року. У центрі столиці на вулиці Івана Франка тривають роботи з оновлення дорожнього покриття.

Раніше комунальники ремонтували ділянку від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка. Зараз капітальний ремонт дороги триває на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Ярославів Вал. Тут ремонтують підпірні стіни та сходи, повідомили у "Київавтодорі".

picture

Окрім того, у Києві триває ремонт на 14 мостах та шляхопроводах, з них на сімох закінчити роботи планують цього року, повідомим мер. Зокрема, перший етап ремонту Новокостянтинівського шляхопровіду планують завершити до 15 липня. Мер столиці Віталій Кличко також оприлюднив відео з кількох об’єктів, які наразі ремонтують у столиці.

Нагадаємо, на під’їзді до аеропорту "Бориспіль" з боку Києва через обмеження руху транспорту утворились величезні затори. Водіїв попередили про ситуацію на трасі "Київ — Бориспіль", де наразі тривають ремонтні роботи. Окрім того, в аеропорті "Бориспіль" нагадали, що з 9 липня на цій трасі діють нові обмеження.

Через капітальний ремонт автобану "Київ – Харків – Довжанський" з 9 до 14 липня змінили дорожній рух на під’їзді до аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту в напрямку аеропорту "Бориспіль" тепер здійснюється через шляхопровід по зустрічній смузі. У поліції просили водіїв врахувати нові обмеження та завчасно планувати свій маршрут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися