У Києві тролейбуси змінять маршрути: подробиці

Киян і гостей столиці попередили про зміни в русі громадського транспорту

У Києві в ніч проти 12 липня зміняться маршрути тролейбусів № 17, № 19, № 22 та №30 й скоротиться режим роботи тролейбусів маршруту №42. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, зміни тролейбусних маршрутів пов’язані з проведенням ремонту на бульварі Чоколівський. На цій ділянці з 22:00 неділі, 11 липня, до 07:00 понеділка, 12 липня, рух тролейбусів буде закрито.

Рух тролейбусів на час ремонту буде таким:

— маршрути №17 та №19 — від станції метро "Площа Льва Толстого" та вулиці Ольжича до вулиці Авіаконструктора Антонова за діючими маршрутами, далі — вулиця Єреванська (без заїзду на бульвар Чоколівський та вулицю Пітерську) — вулиця Генерала Генадія Воробйова, далі за діючими маршрутами;

— маршрути № 22 та №30 — від аеропорту "Київ" (Жуляни) та вулиці Кадетський Гай до вулиці Народного Ополчення за діючими маршрутами, далі — проспект Повітрофлотський — вулиця В’ячеслава Чорновола — вулиця Юрія Іллєнка — вулиця Дорогожицька — вулиця Олени Теліги, далі за діючими маршрутами.

— маршрут № 42 закривається.

Останні відправлення тролейбусів маршруту № 42 за власним маршрутом:

— від метро "Либідська": 20:33, 20:49;

— від вулиці Дегтярівської: 21:22, 21:35.

Нагадаємо, у Києві до кінця літа обмежили рух транспорту на вулиці Івана Франка через проведення ремонтних робіт. Обмеження руху транспорту у Шевченківському районі столиці діятиме до 1 вересня 2021 року.

На вулиці Івана Франка триває ремонт. Раніше комунальники ремонтували ділянку від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка. Наразі капітальний ремонт дороги триває на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Ярославів Вал. 

Крім того, у Києві триває ремонт на 14 мостах і шляхопроводах, з них на сімох закінчити роботи планують цього року, повідомив мер. Зокрема, перший етап ремонту Новокостянтинівського шляхопровіду планують завершити до 15 липня. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на під’їзді до аеропорту "Бориспіль" з боку Києва через обмеження руху транспорту утворилися величезні затори. Водіїв попередили про ситуацію на трасі "Київ — Бориспіль", де наразі тривають ремонтні роботи. Крім того, в аеропорту "Бориспіль" нагадали, що з 9 липня на цій трасі діють нові обмеження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися