На трьох вулицях Києва обмежать рух транспорту: деталі

Обмеження пов'язані з проведенням ремонтних робіт на дорогах столиці

У Києві на вулицях Костьольній і Трьохсвятительській, а також на вулиці Чистяковській частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт на дорогах. Про це попередили в комунальному підприємстві "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунальників, на вулицях Костьольній і Трьохсвятительській триває ремонт доріг. Тут у п'ятницю, 16 липня, рух транспорту частково обмежать з 08:00 до 17:00. На цій ділянці ремонтують проїжджу частину. Під час робіт можливе повне перекриття проїзду, повідомили в "Київавтодорі".

У Києві через початок ремонту дороги також частково обмежать рух транспорту на вулиці Чистяковській. Обмеження діятимуть з 20:00 п'ятниці, 16 липня, до 04:00 суботи, 17 липня. Комунальники за цей час проведуть роботи з фрезерування проїжджої частини. Ремонтувати будуть ділянку від проспекту Перемоги до провулка Чистяковського вночі.

Крім того, в Києві з 16 по 19 липня зміняться кілька маршрутів тролейбусів через ремонтних робіт на дорогах. Зміни торкнуться тролейбусних маршрутів №25, №27, №29-Д, №30, №31-Д і №34-Д. Це пов'язано з проведенням капітального ремонту проспекту Степана Бандери. У п'ятницю, 16 липня, з 21:00 до 06:00 понеділка, 19 липня, рух тролейбусів по проспекту Степана Бандери і вулиці Олени Теліги перекриють. Обмеження стосуються ділянки від проспекту Героїв Сталінграда до вулиці Ольжича.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві тимчасово не працює фунікулер. За даними комунальників, фунікулер з 12 по 24 липня закрили на планові щорічні ремонтні та випробувальні роботи. За результатами випробувань, якщо вони позитивні, фахівці дадуть дозвіл на експлуатацію фунікулера ще на рік. Останній ремонт фунікулера в Києві проводили у липні-серпні 2020 року.

Нагадаємо, в Києві до кінця літа обмежили рух транспорту на вулиці Івана Франка через проведення ремонтних робіт. Обмеження руху транспорту в Шевченківському районі столиці буде діяти до 1 вересня 2021 року. На вулиці Івана Франка ремонтували ділянку від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка. Зараз капітальний ремонт дороги триває на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Ярославів Вал.

Читайте також, як у Києві тривають ремонтні роботи на кількох вулицях столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися